-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU  “HEMŞEHRİLERİMİZİN TEVECCÜHÜNE LAYIK OLMAYA, BOZÜYÜK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

CHP 25.04.2024 10:40:21 0

Bozüyük’te her kesimin sevgisini kazanan ve tekrar Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi büyük bir sevinçle karşılanan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na tebrik ziyaretleri devam ediyor.

31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrası tekrar seçilerek göreve başlayan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na derneklerin, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile vatandaşların tebrik ve başarı dilekleri içerikli ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda gün içerisinde Başkan Bakkalcıoğlu’nu yerel seçimlerde muhtar seçilen Kandilli Köyü Muhtarı Naci Tetik ve İhtiyar Heyeti, Bozüyük Sanayici ve İş Adamları Derneği (BOZSİAD) Başkanı Hakkı Öztekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Kurtköylüler Derneği Başkanı İbrahim Arabacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bilecik Anadolu Kadınları Derneği Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Nurcan Çakır ve Dernek Üyeleri, Bozüyük Erzurumlular Bayburtlular Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikler Derneği Başkanı Ali Soydan ve Dernek Yönetimi, Bozüyük Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Ali Merdan Erdoğan ve Dernek Yönetimi, CHP Bilecik Kadın Kolları Başkanı Dilek Gürer Gacal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İlçe Kadın Kolları Başkanı Hayriye Toksöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bozüyük CHP İlçe Başkanı İsmail Akçasoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar ziyaret etti. Ziyaretçiler, Başkan Bakkalcıoğlu’nu seçilmesinden dolayı tebrik ettiler ve görevinde başarılar dilediler. Başkan Bakkalcıoğlu da misafirlerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kıymetli destekleri, tebrik ve başarı dilekleri için teşekkür etti; “Hemşehrilerimizin teveccühüne layık olmaya ve Bozüyük için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bilecik,Bozüyük Belediyesi

Nazilli’de 8 ayrı noktada eş zamanlı çalışma